Şehit Piyade Asteğmen Ünal Daka İlkokulu

Vizyon: Hayatın akışı içerisinde kendine yer edinebilen ve geleceğe yelken açabilen, erdemli bireylerin yetiştirildiği bir okul olmak.

Misyon: Çağın gerekleri doğrultusunda; kendine güvenen, milli ve manevi değerleri benimseyen ve Atatürk ilkelerine bağlı bireyler yetiştirmek .

Başarılar:

Isınma: Kalorifer ve Klima
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: Okulumuza 8 mahalleden öğrenci taşınmaktadır.Özel eğitim öğrencileri için 1,devlet taşıması kapsamında 3 ve özel servis olarak 3 servis ile taşıma işlemi gerçekleştirilmektedir.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Ortak Yaşamda Dezavantajları Kaldırıyoruz,Çok Kültürlülük Zenginliğimizdir! (Erasmus+) , Geleceğim İçin 1 Saatini Ayırır Mısın? , Kitap Kurtları , Beslenme Dostu Okul ,Duy Sesimi (Erasmus+)
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Erasmus +

WEB - https://unaldakailkokulu.meb.k12.tr

Adres - Beşköprü Mah.136.Sokkak No2 Şehit P. Asteğmen Ünal Daka İlkokulu ORTACA / MUĞLA

Öğretim Şekli :İlkokul Normal Eğitim Anasınıfları İkili Eğitim

Yerleşim Yeri - Ortaca, Muğla ilinin en güzel İlçelerinden biridir. Akdeniz ile Ege Bölgesi sınırında olan Ortaca doğusunda Dalaman ve Fethiye, batısında Köyceğiz ve Marmaris ilçeleriyle komşudur.

Ulaşım Ortaca merkez

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz il merkezine 75 km mesafede olup, Ortaca ilçe merkezindedir.